26 Ocak 2012 Perşembe

Shakira ve Pique Videosu İzle

Shakira ile Pique'nin Videosu

Not: Kişilik hakları nedeni ile videoyu paylaşamıyoruz ancak bir kez reklama tıklayarak mail adresinizi yorum bölümüne yazmanız halinde mail olarak ulaştırılacaktır.

Shakira ve Ünlü futbolcu Pique nin bir otelde çekilmiş olan görüntüleri basına sızdı. Ünlü şarkıcı bu görüntülerin sızması ile oldukça zor anlar yaşayacağa benziyor.Eğlence dünyasında daha  önce Kim Kardashian ve Paris Hilton gibi isimlerin de  videoları kamuoyuna sızdırılmıştı


Bir otelde çekilmiş görüntülerin şantaj unsuru olduğu öne sürüldü. İddialara göre Shakira’nın yanında eskiden çalışan bir kadın 34 yaşındaki yıldıza şantaj yaptı. Shakira’nın büyük uğraşlarına rağmen başarısız olduğu ve anlaşma sağlanamayınca görüntülerin internete sızdırıldığı bildirildi.




Bu konu arama motorlarında Shakira ve Pique Videosu İzle,Shakiranın gizli videosu izle, Shakira Gizli Videosu İzle  Shakira ve Pique Seks Kasedi İzle yazarak ulaşılıyor.

5 Ocak 2012 Perşembe

Yalan Dünya Dizisi Ne Zaman Başlayacak

Yalan Dünya Dizisi İzle

Yalan Dünya Dizi Müziği
Yalan Dünya 2. Bölüm Fragmanı İzle

Kanal D’nin büyük bir merakla beklenin yeni komedi dizisi “Yalan Dünya”, 13 Ocak Cuma günü başlıyor.
Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk’in yaptığı, müziklerini Nil Karaibrahimgil’in hazırladığı “Yalan Dünya” 13 Ocak Cuma gününden itibaren her Cuma saat 20.00’de ekrana gelecek.
Cihangir’in göbeğinde yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkûm, Türkiye’nin iki uç hayat tarzından gelen iki farklı ailenin komik hikâyelerini anlatan, kavgaların, çatışmaların, sırların, arkadaşlık ve aşkların da yaşanacağı “Yalan Dünya”nın başrollerini ise; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay ve Gönül Ülkü paylaşıyor.

Yalan Dünya Dizisi İzle,Yalan Dünya Dizisi 1. bölüm fragmanı,Yalan Dünya Dizisi hangi kanalda,Yalan Dünya Dizisi 1. bölüm izle,yalan dünya dizi müziği yazarak konuya ulaşabilirsiniz.


Murat Boz Kalamam Arkadaş Dinle



 Murat Boz Kalamam Arkadaş indir.

son yıllarda pop müziğin en önemli isimlerinden biri haline gelen Murat Boz son şarkısı Kalamam Arkadaş ile karşınızda. 2011 yılında çıkardığı Aşklarım Büyük Benden adlı albümünün son klip parçası olan bu şarkı radyolarda çalınmaya başlandığı andan itibaren dillere dolandı. Özellikle genç kızların sevgilisi olan Murat Boz Karadeniz Ereğli doğumlu. Şimdiye kadar birçok ünlü isimle çalısan yakışıklı genç artık kendisinin albüm yapma zamanının geldiğini hissederek Maximum adlı albümü piyasaya sürdükten sonra hızla yükseldi. Dileriz bu yükselişi devam eder.

Bu konuya arama motorlarına Murat Boz Kalamam Arkadaş Dinle, Murat Boz Kalamam Arkadaş şarkısı izle, Murat Boz Kalamam Arkadaş klip izle,Murat Boz Kalamam Arkadaş Dinle, Murat Boz Biyografisi yazarak ulaşabilirsiniz.








4 Ocak 2012 Çarşamba

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı kurabiye nasıl yapılır? Elmalı kurabiye yapmak istiyorum ama gerekli malzemeler ne? Bu soruların cevabını bilmiyorsanız biz sizin için elmalı kurabiyenin tarifini veriyoruz.

Gerekli Malzemeler:
  • 4 adet elma

  • 1 çay bardağı ceviz içi

  • 4 yemek kaşığı toz şeker

  • 1 çay kaşığı tarçın

  • Pudra şekeri                       


  • Hamur için ise gerekli malzemeler şunlar:
  • Yarım paket margarin (200 gr)

  • 1 çay bardağı sıvı yağ

  • 1 paket kabartma tozu

  • 1 paket vanilya

  • 1 adet yumurta

  • Alabildiği kadar un

  • Yarım su bardağı yoğurt

  • Çay kaşığının ucuyla tuz




  • Gelelim yapılışına: Elmaları soyup rendeledikten sonra bir tencerede kısık ateşte şekeri de akleyerek 10  dakika karıştırın. Ateşi kapattıktan sonra tarçın ve cevizi atıp biraz daha karıştırın. Üzerini kapatıp beklemeye alın.
    Yoğurdu, yumurtayı, sıvı yağı, margarini ve tuzu bir kaba aktarıp karıştırın. Biraz biraz un ekleyerek yoğurmaya devam edin ve kabartma tozu ile vanilyayı da ekleyin. Hamur hafiften sertleşmeye başlayana kadar un eklemeye devam edin.Hamur kıvama gelince düz zeminde açın ve kare kare kesin. Kesilen kareleri çapraz şekile getirip, taşmayacak şekilde iç malzemeden ekleyin ve rulo halinde sarın.Hazırlanan ruloları hafifçe yağladığımız fırın tepsisine dizin ve önceden 180 derece ateşte ısıttığımız fırına verin. Hafif pembeleşinceye kadar pişirin.(35 dakika) Fırından çıkardıktan sonra istege göre üzerine tarçın ceviz ve pudra şekeri ekleyin. Soğuduktan sonrada afiyetle yiyin.



    Bu konya arama motorlarına Elmalı ponçik tarifi,elmalı ponçik nasıl yapılır,elmalı ponçik malzemeleri,elmalı kurabiye yapılışı,elmalı kurabiye nasıl yapılır,elmalı pasta tarifi yazarak ulaşabilirsiniz.

    2 Ocak 2012 Pazartesi

    Knight Online Ban Çeşitleri Ticket Örneği




    Knight Online Ban Cesitleri

    Arkadaslar yiyebilceğiniz ban çeşitleri bu şekilde

    You account is currently blocked.
    Please contact custommer service if you have any question.
    Thank you.


    Kimse kimseyi kara kaşına,kara gözüne banlamaz.

    Olabilecek ihtimaller :

    Koxp kurmak,koxp partiye girmek,herhangi bir program ile oyuna girmek,oyun dosyalarıyla oynamak,koxp türevlerini kullanmak (Flood mesaj yazma vs),cash/premium ödeme aksaklıkları sebepleri ile 24 saat,48 saat veya 999 ban yiyebilirsiniz.

    1 Ocak 2012 Pazar

    Yılbaşı Taciz Görüntüleri

    2012 yılına girmemizle beraber her sene yaşanan yılbaşı tacizi bu sene oldukça aza indirildi. İstanbul emniyetinin üstün çabalarıyla rahat nefes alan kadınlar yılbaşında doyasıya eğlendi. Bu sene eğlencenin adresi Taksim yerine Nişantaşı idi. Kenan Doğulunun konseriyle kendinden geçen binlerce insanı,o sırada amaçları eğlenmek olmayan bir avuç sapıktan Güven TİMİ korudu. Mini etekli kadınları takip eden güven timleri tacizcilere göz açtırmadı. Dün yakalanan 20 kadar tacizciden 5'i serbest bırakılırken. 15 tanesi kadınların şikayetçi olması üzerine gözaltına alındı. Daha sonra ise nöbetçi savcılık tarafından tutuklanarak Metris cezaevine gönderildi. Tacizciler cezaevine giderken yaklaşık 27 kadar (kadın hakları savunucusu olan) erkek onları protesto ederek yumurta fırlattı. Tacizciler araca bindirildikten sonra kendini aracın önüne atan kadın hakları savunucusu Rıza Peközdemir aracın hareket etmesini bir süre engelledi. Bu olaylar yaşanırken grubun diğer üyeleri hazır ol vaziyetine geçerek 10. yıl Marşı okudular. Oldukça renkli görüntülere sahne olan tutuklanma anı Alman ve İtalyan basınında geniş yer buldu.

    Arama motorlarında Yılbaşı taciz görüntüleri,yılbaşı taciz videoları,2012 taksim yılbaşı tacizcileri,yılbaşında taciz görüntüleri izle,yılbaşı tacizleri,yılbaşı taksim kelimeleri en çok arananlar arasına girdi.