19 Nisan 2012 Perşembe

Sİbel Can Son Vapur Dinle

Soner Sarıkabadayı Son Vapur Dinle


Sibel Canın 2011 yılında çıkardığı Seyyah adlı albümünün parçalarından olan Son Vapur bu sıralar müzik listelerinde üst sıraları zorluyor. Soner Sarıkabadayı ile düet yaptığı parça günümüze damgasını vurmuş durumda.
Sibel Can albümünde şarkısı bulunan çok ünlü isimlerin olduğunu söyleyerek oldukça iddialı bir albüm çıkardığını belirtti. Şimdiye kadar klip çektiği ğarçalarda ünlü sanatçının bu sözlerini doğrular nitelikte. İşte Son Vapur şarkısı sizlerle



Son Vapur Şarkısını Dinle




Bu konuya ulaşabilmek için arama motorlarına Sibel Can Soner Sarıkabadayı Son Vapur Şarkısı Dinle, Sibel Can Soner Sarıkabadayı Son Vapur Şarkı Sözleri, Sibel Can Soner Sarıkabadayı Son Vapur Şarkısı İndir, Sibel Can Soner Sarıkabadayı Son Vapur Şarkısı Klip İzle yazmanız yeterli olacak.







11 Nisan 2012 Çarşamba

Tercih Kılavuzları ve Üniversite Adaylarının Tercih Sorunları

LYS YGS derken sınav kısmını atlatan 100binlerce üniversite adayı şimdi de tercih sıkıntısı yaşıyor. Adaylar Tercih Kılavuzu bulmakta zorlanıyorlar ama artık kılavuzlar eskisi gibi satılmıyor. Herkes İnternetten bu kılavuzlara ulaşarak Üniversite Tercihlerini yapacak. Tercihler evde kendi bilgisayarınızdan yapılabileceği gibi, kendine güvenemeyenler için ÖSYM Merkezlerinde yapılabilecek. Tercih robotları da adaylara bu konuda yardımcı olabilir. Tercihlerinizi yaparken öncelikle hangi bölümü istediğinize karar vermeniz sizin için faydalıı olacaktır. Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde okumak elbette avantajdır ancak diğer şehirlerde okumak da kötü değildir. Eskişehir üniversite ortamı olarak tam anlamaıyla bir öğrenci şehridir. Bunun gibi her üniversitenin kendine has güzellikleri vardır. Şimdiden tercihler konusunda başarılar dileriz. En ufak bir yardımımız olduysa ne mutlu. Videoaktarimi ekibi..

megan fox frikikleri

Ebru Polat Makyajsız Yakalandı

      BU NE HAL EBRU



Ebru Polat'ın makyajsız görüntüsü "Süper Kulüp"te ekrana geldi.

Real Madrid in yıldız futbolcusu Mesut Özil beraberlik yaşayan Ebru Polat hayranlarını şaşırttı.Kardeşiyle sinemaya giden Ebru Polat'ın sivilceler içindeki yüzü gözlerden kaçmadı. Sahnelerin seksi yıldızının makyajlıyken büründüğü halle doğal hali arasında dağlar kadar fark vardı.

Sivilcelerini "çilek alerjisine" bağlayan Ebru Polat kötü göründüğünün farkındaydı. Makyaj yapma isteğini röportajın başında dile getirdi ama nafileydi.

4 Nisan 2012 Çarşamba

Otizm Tedavisinde Yeni Gelişme



ABD de yapılan bir araştırmayla otizm artık hastalık ortaya çıktıktan sonra da tedavi edilebilecek. Fareler üzerinde yapılan deneylerde, beyindeki bir enzimi engelleyen uzmanlar, böylece ilk kez otizme özgü davranış bozukluklarında azalma kaydetti. Bu durumda, hastaların otizm ortaya çıktıktan sonra dahi tedavi edilmesi mümkün olabilecek..Otizmdeki bu önemli gelişme binlerce aileyi umutlu bir bekleyişe yöneltti. ABD de yapılan deneylerde beyin hücreleri arasındaki iletişimi belirleyen PAK adlı enzimin işleyişi engellendi. Böylece ilk kez zihinsel gerilik semptomları azaltılabildi.
Bu umutlu bekleyişler umarız mutluluğa dönüşür. Hastalığın tamamen tedavisi mümkün olur. Videoaktarimi ekibi olarak tüm hastalarımıza acil  şifalar diliyoruz.

Metroda Sevişen Çift

Metroda sevişen çiftin güvenlik kamerası görüntülerini izlemek için tıklayınız

Metroda akıl almaz görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.Kanadanın Toronto kentinde alkollü oldukları söylenen genç çift önce metroda,metro durduktan sonra ise istasyonda yolcuların şaşkın bakışları arasında kimseye aldırmadan dakikalarca sevişti. Etraftan gelen tepkileri önemsemeyen çift evdeymişçesine rahatlıkla birlikte oldu. Güvenlik görevlisinin müdahalesiyle sevişmeleri bittikten sonra ayrılan çift gözlerden uzaklaştı.
Metroda Sevişen çift,Kanada Metroda Sevişen Çift,metroda sevişme görüntüleri izle.




Cübbeli Ahmet Hocanın Sex Videosu

Cübbeli Ahmet Hocanın Gizli Kamera Görüntülerini İzlemek İçin Tıklayınız

Ahmet Ünlü adından daha çok cübbeli ahmet hoca olarak tanınan İsmailağa cemaatinin lideri geçtiğimiz günlerde yakalandı.Cübbeli Ahmet Hoca mafya ile ilişki kurmak,tehdit,şantaj,beyaz kadın ticareti yapmak ile suçlanıyor.Cemaat oldukça sinirli olmakla beraber bunun bir komplo olduğunu ve Nur Cemaati liderinin bu işte parmağı olduğunu söylüyor.Fuhuş iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Cübbelinin kadınlarla şoförü aracılığıyla buluştuğu ve randevu verdiği iddia edildi.Yurt dışından kadın getirttiği söylenen cübbeli halen bu konuda bi açıklama yapmadı.gelişmeleri bekliyoruz sizlerle.Cübbelinin sex kasetleri izle,cübbeli kadınlarla yakalandı,
Cübbeli Ahmet Hocanın Seks kasedi İzle,Cübbeli Ahmet Hoca Görüntüleri,Cübbeli Ahmet Hoca gizli vidosu izle,Cübbeli Ahmet Hoca yakalandı.





Frikik Veren Ünlüler

Ünlülerden frikikler 2012


Gece aleminde kimi zaman sarhoş ünlüler, bazen ise önemsemeden frikik veren ünlülerden derlediğimiz fotoğraflarla karşınızdayız. Boxer Dergisinden faydalanıp topladığımız fotoğraflara baktıkça bakacaksınız. Konu başlığımız frikik veren ünlüler, ünlülerden frikikler, ünlülerin verdiği frikikler, emma watson frikik izle,ünlülerden frikikler izle şeklinde aranabilir.







3 Nisan 2012 Salı

Emma Watson Frikikleri ve Emma Watson Sex Kasedi

Emma Watson Sex Kasedi İzlemek İçin Tıklayınız




Emma Watson cep telefonundan çektiği fotoğraflar yüzünden oldukça zor duruma düştü. Harry potter filmleriyle ün kazanan çekici güzel, çıplak fotoğraflarının internete düşmesinin ardından şimdi de ortaya çıkan sex kasedi yüzünden zor durumda kaldı. Erkek arkadaşı tarafından ortaya çıkarılan bu video ortalığı sallayacağa benziyor. Görüntüleri sitemizde kişilik hakları gereği yayınlayamıyoruz ama isteyen arkadaşlar yorum bölümüne mail adreslerini yazarlarsa adminlerimiz tarafından mesaj olarak iletilecek.


Bu konuya ulaşmak için arama motorlarına emma watson çıplak,emma watson seks kasedi, emma watson frikikleri videosu, emma watson frikikleri, emma watson ve sevgilisi yazarak ulaşabilirsiniz.

iyi seyirler.




İntizar Büyük İnsan Dinle

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden olan İntizar, Gökhan Türkmenin piyasaya çıkardığı büyük insan şarkısını kendine has tarzıyla yeniden yorumladı. Oldukça başarılı olan bu parça sevenleri tarafından da tam not aldı.
İntizar doğduğu gün abisi öldüğü için annesi ona bu ismi vermiş.16 yaşında beste yapmaya başlayan İntizar, Ağrı Eğitim Fakultesinden mezun...
Üniversite yıllarında, okul parasını çıkarmak için şarkı söyledi. Sibel Can’ın bir konserinde sahneye çıktı ve bu kayıtlar bir sekilde Ferdi Tayfur’un tarafından dinlendi. Daha sonra İntizar Ferdi Tayfur’un da büyük destekleri ile 1998′de “Gelincik”, 2000′de “Gece Nemi”, 2002′de “Göçebe”, 2003′de “Aldanırım” albümleriyle kitlesini ve tarzını oluşturdu.
2005 yılında “Nazar Boncuğum” albümünü çıkaran İntizar, ‘Ihlamurlar Altında’nın jenerik müziğini şarkı haline getirip seslendirdikten sonra adeta patladı. ‘Ihlamurlar Altında’ parçasını ekleyip “Nazar Boncuğum” albümünü tekrar piyasaya süren İntizar yüzbinden fazla satan albüm MÜYAP tarafından da ödüllendirildi.

İNTİZAR BÜYÜK İNSAN ŞARKISINI DİNLE










bu konuya arama motorlarına İntizar Kimdir, İntizar Büyük İnsan Dinle, İntizar biyografisi yazarak ulaşabilirsiniz.

1 Nisan 2012 Pazar

Emre Aydın Beni Biraz Böyle Hatırla

Son yaptığı albümün üzerinden uzun bir süre geçti Emre Aydının ve bu suskunluğunu bozuyor genç şarkıcı. piyasaya sürdüğü Beni Biraz Böyle Hatırla Adlı single çalışmasıyla sevenleriyle buluşan emre aydın yakın zamanda da piyasaya  albümünü sürecek.
Emre Aydın kariyerine barlarda canlı müzik yaparak başlamıştır. Bornova Küçükpark'ta çıktığı barlarda sevilen Emre Aydın, 2002 yılında, Onur Ela ile beraber 6. Cadde isimli kurdukları müzik grubu ile Türkiye çapında düzenlenen "Sing Your Song" beste yarışmasında 1574 adayı geride bırakarak "Dönersen" adlı parçası ile birinci olmuştur
En son olarak Emre Aydın 1 Nisan 2010 yılında 10 şarkıdan oluşan “Kağıt Evler” adlı ikinci albümünü yayınlanmıltır. Bu albümde 6 parçaya klip çekilmiştir.


BENİ BİRAZ BÖYLE HATIRLA ŞARKISI DİNLE

 




Bu konuya ulaşmak için arama motorlarına Emre Aydın Beni Biraz Böyle Hatırla Dinle, Emre Aydın Beni Böyle Hatırla Video İzle, Emre Aydın Beni Biraz Böyle Hatırla Şarkı Sözleri yazarak ulaşabilirsiniz.