16 Temmuz 2012 Pazartesi

Mehmet Erdem Hakim Bey Dinle

Kuzey Güney dizisi ile tanıdı onu çoğu insan. Peki kim bu Mehmet Erdem? Bugün yazımızda onun hakkında ufak bilgiler verip son olarak da şarkısını sizlerle paylaşacağız.



aslen malatya arapkirli' dir.1978 Manisa doğumlu ve aslen Malatyalı'dır. Ortaöğrenimini İzmir Fen Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanmış ve Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur

ilkokulu manisa ali riza çevik ilkokulunda, ortaokulu manisa fatih anadolu lisesinde, liseyi izmir fen lisesinde üniversiteyi ise bogaziçi üniversitesi makina mühendisliğinde tamamlamıştır.
hertür telli enstrümanı çalabilme yeteneğine sahiptir. 1998 yılından beri kardeş türküler' de yeralmaktadır. ilginç gırtlak yapısı ile yorumladığı türküler bambaska bir tat vermektedir.
bilhassa kırmızı gül demet demet' i kendisinden dinlemek ve akabinde mendil hazır bulundurmak gerekir.
konser ve turnelerinde bayan hayranların kendisi ile tanışmak için oldukça heyecanlandıklarına bizzat şahit olmuş bir kişi olarak belirtmeliyim ki; oldukça samimi ve sıcakkanlı bir insandır. konser girişlerinde kendisinden rica eden kimseyi kırmaz, kulise götürür, en samimi arkadaşıymışcasına diğer grup üyeleri ile tanıştırır.

Mecnun", "Kalpsiz Adam", "Sınıf" gibi bir çok film ve dizinin özgün müziklerine imza attı.


Mehmet Erdem, ilk albümü "Herkes Aynı Hayatta"yı 2012 yılında Sony Music etiketiyle yayınlandı. Albümünün çıkış şarkısı olarak yayınladığı 'Hakim Bey' ile kısa sürede çok sevilen Mehmet Erdem, "Leyla İle Mecnun"da beraber çalıştığı Alper Atakan'ın prodüktörlüğünde kaydettiği albümünde kendi bestelerinin yanı sıra 'Bir Harmanım Bu Akşam', 'Sen Mutlu Ol Ne Olur', 'Dünya Dönüyor' gibi unutulmaz şarkılara da yer verdi


HAKİM BEY ŞARKISI DİNLE



Bu konuya arama motorlarına Mehmet Erdem Hakim Bey Dinle, Mehmet Erdem Hakim Bey İndir, Mehmet Erdem Kimdir yazarak ulaşabilirsiniz.