25 Aralık 2011 Pazar

Knight Online Para Kasma Yolları Yöntemleri 2011

Knight Online Kolay Para Kasma Yöntemleri 2011


1) StoneOfLife(ReZzeR lar icin) Rezzer olup aksama kadar ölen adamları kaldırıp taş kasabiliriniz.bir taşı 15 k dan satar günde 200 taş kasarsanız 3 m para eder ve bu günde inanılmaz bir kar olur ve hergün iyi kar elde edebilirisiniz.

2) Enchant Scroll... Arkadaslar kalluga da bulunan ancient ve treant ları keserek Enchant scroll düsürebilirsiniz.Armor Enchant scroll Ancient lardan.

3) Pot. Basıp satma(Healer 60+ Priest lar icin)
Healer 60+Priest lar sundriesten fawors yapma kağıdını alıp yanlarına ayriyetten en dandik 45 lik pot. alıyolar ve tam bilmiyorum.Sanıyorum ki great priest helena ya veriyolar.kac tane 45 lik ve scroll verdiyseniz o kadar 720 HP pot oluyo

4) AL-SAT[TİCARET]
Bu yöntem oldukça önemlidir.bazı incelikleri bilmenixde fayda var.

1)Kesinlikle ve kesinlikle serverdeki hemen hemen bütün itemlerin piyasasını bilmeniz çok önemli.Mesela golden mattock 300m eder gibi en fazla.
2)Pazarı gezerek haberdar olun fiyatlardan.
3)Ticaretlerinizde Elinizden Geldiğince Takas yöntemine gidin;fakat takas yaparken elinizden çıkaramadığınız itemleri önerin
4) Elinizde piyasada çok bulunan itemlerden varsa bunlardan edeceğiniz kar az olur ama sürümden kazanırsınız.Fakat paranız var ve acele satmak ihtiyacınız yoksa piyasada az olan ve pahalı itemleri alıp bekleyerek satabilirsiniz.
5)folk/luferson/elmorad geçişlerini iyi takip etmeniz gerekir .çünkü bu bölgelerde ucuza +8 yakmalıklar/+5chitinler piyasanın oldukca altına satılır.
mesela görev itemlerini buralarda ucuza alıp pahalıya satabilirsiniz.
6)Kırmızı/Yeşil/Mavi Kutu &Siyah-yeşil-mavi-sarı-kırmızı ve silver Gem&fragment ticareti. ft&chaos çıkışlarını takip ederseniz ucuza kutu alabilirsiniz.Esland’ da ucuza gem alabilirsiniz.Sonra bunları gün içinde aldığınız fiyattan daha yükseğe satabilirsiniz.




GEM&KUTU&FRAGMENT

herkesin bildiği gibi bu yöntem için belli bir sermayeye gerek yoktur güzel ve masrafsız para kasabilirsiniz.

1)Borderler:burada kazanırsanız kırmızı kutu alabilirsiniz.

2)Ft'ler :ftlere girip 60 level altı yeşil kutu,60 level üstü mavi kutu kazanabilir.

3)Juraid Mountain(70Ftsi): Eslantta olan bu ft oldukça karlı bir iş +70 olan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasınlar derim.70-73 arası yeşil,73-75 arası mavi,75-77 arası sarı,77-79 arası kırmızı ve 79 üstü gümüş gem alır.

4)Chaos: Para için olmasada Zevk için girin arkadaşlar.Girenlerden ilk %20 mavi kutu ve kanat,sonraki %20 yeşil kutu,sonraki %40 kırmızı kutu alır ayrıca xp de gelir.

5)Bifrost: Çok kazançlı bir iş arkadaşlar.fakat biraz sağlam olmanız ve iyi bir party gerekli.





Arkadaşlar buraya kadar anlattıklarımızdan hariç canavar keserek para kasma yöntemleri var ama onu başka bir başlık altında anlatacağım.Aklınıza takılan soruları yorum bölümüne yazmanız halinde cevaplanacaktır.

Bu konuya Knight Online Para Kasma Yolları,Knight Online Para Kasma Yöntemleri,Knight Online Para Kazanma Yolları,Knight Online Nasıl Para kazanılır ve Knight Online en iyi para kazanma yöntemi yazarak ulaşabilirsiniz.




2 yorum:

eyvallah kardeş faydalı bilgiler

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve garanti ederiz, bizimle% 100 güvenli bir anlaşma yaparsanız, herşey yasa güdüm böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Yorum Gönder