3 Nisan 2012 Salı

İntizar Büyük İnsan Dinle

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden olan İntizar, Gökhan Türkmenin piyasaya çıkardığı büyük insan şarkısını kendine has tarzıyla yeniden yorumladı. Oldukça başarılı olan bu parça sevenleri tarafından da tam not aldı.
İntizar doğduğu gün abisi öldüğü için annesi ona bu ismi vermiş.16 yaşında beste yapmaya başlayan İntizar, Ağrı Eğitim Fakultesinden mezun...
Üniversite yıllarında, okul parasını çıkarmak için şarkı söyledi. Sibel Can’ın bir konserinde sahneye çıktı ve bu kayıtlar bir sekilde Ferdi Tayfur’un tarafından dinlendi. Daha sonra İntizar Ferdi Tayfur’un da büyük destekleri ile 1998′de “Gelincik”, 2000′de “Gece Nemi”, 2002′de “Göçebe”, 2003′de “Aldanırım” albümleriyle kitlesini ve tarzını oluşturdu.
2005 yılında “Nazar Boncuğum” albümünü çıkaran İntizar, ‘Ihlamurlar Altında’nın jenerik müziğini şarkı haline getirip seslendirdikten sonra adeta patladı. ‘Ihlamurlar Altında’ parçasını ekleyip “Nazar Boncuğum” albümünü tekrar piyasaya süren İntizar yüzbinden fazla satan albüm MÜYAP tarafından da ödüllendirildi.

İNTİZAR BÜYÜK İNSAN ŞARKISINI DİNLE










bu konuya arama motorlarına İntizar Kimdir, İntizar Büyük İnsan Dinle, İntizar biyografisi yazarak ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder