29 Ağustos 2012 Çarşamba

Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı İzle






FENERBAHÇE SPARTAK MOSKOVA MAÇI CANLI İZLE

Süper kupayı Galatasaraya kaptıran Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için kritik bir virajda. Geçen sezon yaşanan şike skandalı dolayısı ile Fenerbahçeden apar topar transfer olan Emenike'nin formasını giydiği Moscova ekibi kadrosunda Emenikenin dışında da yıldız isimler barındırıyor. İlk maçını deplasmanda oynayan Fenerbahçe'de ise oyuncuların formsuzluğu Aykut hocayı düşündürüyor. Rus Liginin Süper Ligden daha önce başlaması nedeni ile daha formda olan Spartak ilk maç öncesi favori. Biz de sitemizden sizlerin maçı izlemesi için maç saatinde linkleri yayınlayacağız. Ayrıca maçtan sonra maçın özetini de sitemizde bulabilirsiniz.

Bu konuya ulaşmak için Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı İzle,  Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı Golleri,  Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı Özet Görüntüler yazmanız yeter.

2 yorum:

Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
irruaspecialisthospital20@gmail.com

Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Gönder