9 Ağustos 2012 Perşembe

Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı İzle

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Canlı İzle
12 Ağustos 2012

Lig şampiyonu Galatasaray ile kupayı alan Fenerbahçe kozlarını Erzurumda süper kupa finalinde paylaşıyor. 12 Ağustos pazar akşamı oynanacak mücadeleye 2 ekip de artık hazır. Fenerbahçe yeni transferleri Kuyt, Mehmet Topal, Egemen ve Krasiçi seyircisinin önünde sahaya sürecek.

2012- 2013 SEZONU DERBİYLE START ALIYOR

Yeni sezona 2 ezeli rakibin nefesleri kesecek maçı ile start veriliyor. Şampiyon Galatasaray yeni transferlei ile kadrosunu daha da güçlendirdi ve hedef yeni sezonda yine şampiyonluk. Süper Kupa finali 12 Ağustos Pazar günü Erzurum’da oynanacak. İlk kez Erzurumda oynanacak mücadele için tüm hazırlıklar tamamlandı. Stadın maça tam anlamıyla hazır olduğunu ifade eden spor bakanımız İbn-i Haldun tüm sporseverlere güzel bir atmosfer altında maçı izlettireceklerini söyledi.
 Bu dev maçın geniş özeti maçtan hemen sonra sitemizde olacak. Ayrıca maç saati koyacağımız linklerle maçı canlı olarak da izleyebilirsiniz.


FENERBAHÇE GALATASARAY SÜPER KUPA FİNALİ ÖZET GÖRÜNTÜLER



Bu konuya arama motorlarına Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Canlı İzle, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Geniş Özeti, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Online İzle, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Ne Zaman Oynanacak, Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Canlı İzle,Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Özet görüntüler yazarak ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder