25 Ağustos 2012 Cumartesi

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı İzle



FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR MAÇI İZLE

NOT: MAÇI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN LİNKLERİ DENEYİNİZ..


MAÇ KANAL 2 VE KANAL 3 TE YAYINLANMAKTADIR.. İYİ SEYİRLER

Süper Ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor  ile şampiyonluk adaylarından olan Fenerbahçe İstanbulda karşı karşıya geliyor. Hafta içinde bilet fiyatlarının aşırı yüksek olmasına isyan eden taraftarlar bilet fiyatlarının karşılıklı görüşmeler sonucu düşürülmesi ile tribünlere hücum etti. Yeni transferleri ile güçlü bir kadro kuran Fenerbahçede hedef lige iyi bir başlangıç yapmak. Krasiç, Mehmet Topal, Kuyt gibi yıldız oyuncular bu maçla ligde ilk kez görev alacaklar. Bunun yanında Volkanın kupa maçında yaşanan sakatlığı ve Mert Günok'un formsuzluğu Fenerbahçeli taraftarları Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesi öncesi korkutuyor. 25 Ağustos cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Biz de videoizletin ekibi olarak sizlere bu maçın linklerini maç saatinde vererek canlı olarak izlemenizi sağlayacağız. Ayrıca maçtan sonra özet görüntüler de sitemizde olacak.

3 yorum:

Maç kanal 2 de arkadaşlar iyi seyirler

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Gönder