28 Eylül 2012 Cuma

Galatasaray Eskişehirspor Maçı Özeti


GALATASARAY MAÇI KANAL3 VE KANAL 4TE. İYİ SEYİRLER




Ligde fırtına gibi esen Galatasaray ligin yeni ekibi Eskişehirsporu konuk ediyor.. Maçın favorisi Galatasaray bol gollü bir galibiyet almayı hedefliyor. Biz de size bu maçı sunuyoruz.



Bu konuya ulaşabilmek için arama motorlarına  Galatasaray Eskişehirspor Maçı Canlı İzle,  Galatasaray Eskişehirspor Maçı Özet Görüntüler,  Galatasaray Eskişehirspor  Maçı Golleri İzle yazınız.

23 Eylül 2012 Pazar

Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Geniş Özeti



FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI KANAL 1 VE KANAL 5 TE.




Şampişyonluk adaylarından 2 takım karşılaşıyor. Fenerbahçe Trabzonspor mücadelesinde ev sahibinin yıllardır belirgin üstünlüğü var. Bu maçı sizlere izletiyoruz.


Bu konuya ulaşmak için Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Canlı İzle, Fenerbahçe Trabzonspor Maçı ÖZet Görüntüler, Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Golleri İzle yazın.

Galatasaray Akhisar Belediye Maçı Geniş Özeti

NOT: MAÇI İZLEYEBİLMEK  LİNKLERDEN KANAL3 VE KANAL 4 AÇINIZ.

GALATASARAY MAÇI KANAL3 VE KANAL 4TE. İYİ SEYİRLER




Ligde fırtına gibi esen Galatasaray ligin yeni ekibi Akhisar Belediyesporu konuk ediyor. Maçın favorisi Galatasaray bol gollü bir galibiyet almayı hedefliyor. Biz de size bu maçı sunuyoruz.



Bu konuya ulaşabilmek için arama motorlarına Galatasaray Akhisar Belediye Maçı Canlı İzle, Galatasaray Akhisar Belediye Maçı Özet Görüntüler, Galatasaray Akhisar Belediye Maçı Golleri İzle yazınız.

16 Eylül 2012 Pazar

Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu Maçı Geniş Özeti




FENERBAHÇE MERSİN İDMAN YURDU MAÇI KANAL 1 KANAL 3 VE KANAL 4 TE.



Fenerbahçe İstanbulda kadınlar ve çocukların önünde Mersini ağırlıyor. Son transferleriyle kadrosunu iyice güçlendiren Fenerbahçe bugün farklı galibiyet peşinde. Sakatlıkları geçmeyen Krasiç ve Sow ile kaleci Volkan Demirel kadroda yok. Hafta sonu heykeli açılan Alex De Souza ise ilk 11 de. Moralli olan kaptan bu maça damga vuracağa benziyor.
Biz de maçı sizlerin izlemesi için yayınlıyoruz. İyi seyirler..







Bu konuya arama motorlarına Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu Maçı Canlı İzle, Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu Maçı Özet Görüntüler İzle, Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu Maçı Golleri İzle yazarak ulaşabilirsiniz.













15 Eylül 2012 Cumartesi

Antalyaspor Galatasaray Maçı İzle




ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇINI KANAL 3 VE KANAL 5 TEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Ligde fırtına gibi esen galatasaray antalya deplasmanında yine galibiyet peşinde. maçı sitemizden izleyebilirsiniz.



Bu konuya Antalyaspor Galatasaray Maçı Canlı İzle, Antalyaspor Galatasaray Maçı Özet İzle yazarak ulaşabilirsiniz.

5 Eylül 2012 Çarşamba

2 Eylül 2012 Pazar

Demet Evgar Banyo Sahnesi


Demet Evgar Banyo Sahnesi İzle
19 Mayıs 1980 Manisa doğumlu olan güzel oyuncu aynı zaman da Türk tiyatrosu,Sinema ve Televizyon oyuncusudur.
Oynadığı filmlerle adından söz ettiren ve Kariyerinin yükselişini "Bir kadın bir erkek dizisi" ile yükselten Demet Evgar Banyo Sahnesi   ve Demet Evgar Asansörde Sevişme Videoları ile çok konuşulacak.Güzel oyuncu aynı zaman da "Banyo , Güneşi gördüm , Beyzanın kadınları " gibi dizilerde oynadı.Aynı zamanda Banyo filmi ve Arkadaş filmi ile de güzel görüntüler vermişti.


İşte O görüntüler ve video Videoizleti farkıyla..

Demet Evgar Banyo Sahnesi
Demet Evgar Banyo Sahnesi


Demet Evgar Banyo Sahnesi
Demet Evgar Banyo Sevişme Sahnesi

Demet Evgar Banyo Sevişme Sahnesi İzle 


Galatasaray Bursaspor Maçı Özet İzle




GALATASARAY BURSASPOR MAÇI KANAL 4 VE KANAL 5'TEDİR. İYİ SEYİRLER.



Avrupa Liginden şanssız bir şekilde elenen Bursaspor zorlu Galatasaray deplasmanında. Galatasarayda moraller yerinde ve taraftarının desteğiyle bursasporu rahat geçeceğe benziyor. Son yılların en iyi takımını oluşturan Galatasaray bakalım bu maçta ne yapacak?


Bu konuya arama motorlarına Galatasaray Bursaspor Maçı Özet Görüntüler, Galatasaray Bursaspor Maçı Golleri İzle, Galatasaray Bursaspor Maçı Linkleri yazarak ulaşabilirsiniz.

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti






SİVASSPOR FENERBAHÇE  MAÇI KANAL 1 VE KANAL 2 DE.

Şampiyonlar Liginden elenen Fenerbahçe zorlu Sivas deplasmanında. Takım içi huzursuzlukların olduğu Fenerbahçe bu maça giderken Baroniyi de kadro dışı bıraktı. Deplasmanlarda pek başarılı grafik çizmeyen sarı lacivertliler bakalım Sivas deplasmanında ne yapacak.


Bu konuya arama motorlarına Sivasspor Fenerbahçe Maçı Linkleri, Sivasspor Fenerbahçe Maçı Özet Görüntüler, Sivasspor Fenerbahçe Maçı Golleri İzle yazarak ulaşabilirsiniz




.

1 Eylül 2012 Cumartesi

Tuba Ünsal Dağıttı


Tuğba Ünsal Frikikleri İzle


7 Aralık 1981 Denizli doğumlu olan güzel sanatçı Türk manken aynı zamanda da oyuncudur.Kariyerini Çılgın Dershane , Vizontele Tuba filminde yükselten güzel oyuncu şu sıralarda Tövbeler Tövbesi adlı dizide oynuyor.Dizi içinde , Dizi çekimlerinde çekilen fotoğraflarda ve videolarda Tuğba ünsalın ne kadar rahat giyindiğini görebilirsiniz.Tuğba Ünsal Frikikleri ile baya konuşulacağa benziyor.Yapılan araştırmalara göre Arama motorları ( Google , Bing ) gibi sitelerde bu türlü yapılan aramalarda liste ortalarında yer alan güzel sanatçı en çok

Tuğba Ünsal Sevişme Sahnesi diye aratıldığı görülüyor.




Tuğba Ünsal Frikikleri





Tuğba Ünsal Frikikleri

Tuğba Ünsal Frikikleri

                                                        Tuğba Ünsal Frikikleri Video İzle





Bunlara göz attınız mı ?

 

Karabükspor Beşiktaş Maçı İzle


NOT: MAÇI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN LİNKLERDEN KANAL 1 VE KANAL 4'Ü AÇINIZ.


Karabükspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle



Ligde orta sıralardan kendine yer bulmaya çalışan Karabükspor ile bu szon küçülen Beşiktaş kozlaını paylaşıyor. Geçen hafta derbide galibiyeti kaçıran taraf olarak herkesi şaşırtan siyah beyazlılar bu hafta ligdeki ilk galibiyetini almanın peşinde. Mustafa Pektemek'in sakatlanması ile kadro sıkıntısı iyice artan Samet Aybaba bakalım bu maça nasıl bir kadro ile çıkacak? Maçı sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.





Bu konuya arama motorlarına Karabükspor Beşiktaş Maçı Linkleri, Karabükspor Beşiktaş Maçı Özet Görüntüler, Karabükspor Beşiktaş Maçı Golleri İzle yazarak ulaşabilirsiniz.