23 Mart 2012 Cuma

Afrika İçin El Ele !!!

Afrika İçin El Ele !!!

VİCDANINIZI YANINIZA ALIN  VE KATILIN...

Rotamız : Afrika , Yükümüz : İnsanlık


Kenya , Etiyopya ,Cibuti , Somali'de son 60 yılın hiç görülmemiş kuraklığı yaşanıyor! Doğru Afrika kısmın da 11 Milyon Kişi Ramazan Ayına göç yollarında aç ve susuz bitap şekilde giriyor. Acil Yardım çağrımıza siz de katılın !!!


Bir Sigara parası veya dışarı adım attığınız da içeceğiniz bir içecek parası ! Oynadığımız oyunları , Yaptığımız alışverişleri düşündüğümüz de 5 TL. hiç bir şey gibi geliyor. Sizce de öyle değil mi ?  O kadar çok harcamaya 5 lira verebiliyoruz da Somali'ye  , Etiyopya'ya , Kenya'ya,Cibuti'ye  neden vermiyelim ? Bu kadar mı insanlık dışına çıktık ?


- YARDIMLARINIZ İÇİN -1 Ağustos'da başlayan uygulama ile bütün operatörlerden AFRIKA yazıp 5601 ' e gönderilecek olan SMS'ler 5 tl karşılığında olacak , 3 Sms gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası yerine geçmiş olacak.



Haydi kardeşlerim Sizde AFRİKA İÇİN EL ELE TUTUŞUN


Hand in Hand For Africa ...


Afrika İçin El Ele !!!
Bunlara göz attınız mı ?
Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası

6 yorum:

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
irruaspecialisthospital20@gmail.com

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
Böbrek satın almak ve böbrek satmakla ilgileniyorsanız, hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçıları ile çalışmak, lütfen bizimle iletişime geçin, böylelikle hastamıza böbrek bağışı için bir eş olup olmadığınızı onaylayabiliriz. verici.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com veya whatsapp adresinden bize ulaşın: +1(515)293-5520

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

Yorum Gönder