14 Mart 2012 Çarşamba

İnternetten Böbrek Satışı


İnternet'te Böbrek Satışı
Böbreğini satışa çıkaran insanlar artık sanal ortamdan ilan vermeye başladılar. Bu ilanları gördüğümde çok şaşırmadım açıkçası... Ülkemizde ki işsizlik oranını hesaba katacak olursak ki bu kadar ilanın az olması bile şaşılacak cinsten.Ailesini geçindirmek isteyen kişi iş bulamadığın da  biraz olsun para ihtiyaçlarını karşılamak istiyor hal böyle olunca türlü yollara başvuruluyor.Bu olay geçen sene bir köyde ki çiftçilerin böbreklerini satmaya başlaması ile patlak verdi.Böbreğini 20 bin Tl. ye satan köylüler  daha sonra çetenin 50 bin liraya başka bir yere sattığı öğrenilmişti. Ülkemizde böbrek alım ve satışı yasaktır. Böylece ticareti yapanların hapis cezası ise yargılanması içten değil.
Ekonomik kriz sebebi ile zor durumda olan yurdum insanı  İnternet üzerinden ev , araba ve iş ilanları gibi "Sahibinden satılık Böbrek " ilanları vermeye başladı. 
YENİ BİR İLAN ŞEKLİ 
Teknolojinin gelişmesi ile artık ilanlar da sanal ortam üzerinden verilmeye başlandı. İnternet üzerinden zor durumda olan vatandaşlar böbreklerini 20 bin ile 130 bin TL arasında satış işlemlerini başlatıyor.
SANAL ORTAM ÜZERİNDEN SATIŞLAR YAPILIYOR
Bu konuda uzman ekiplerle yapılan röportajlar dan sonra ortaya çıkan bilanço içler acısı. Devletin nakil için verdiği para 24-26 bin TL arasında ancak bu miktar bile gereksinimleri karşılamadığı için İnternet Üzerinden Böbrek Satışı ilanları veriliyor.
Aile içinde hastalıklı bir bireyin hastane masraflarının karşılanması, Yüklü ve bilinçsiz kredi kartı kullanımı yüzünden insanlar bu türlü ilanlar vermekte.Son zamanlarda bu aramalar 3 katına çıkmış bulunmakta.Bu tamamen Ekonomik krizle alakalı .

“5 YILDIR ATAMAM YAPILMADIĞI İÇİN BÖBREĞİMİ SATIYORUM”
Google'a böbrek satışı yazan insanlar  birçok ilanla karşılaşıyor. Genel de kendi isimleri değil de rumuz kullanarak ve alta bırakılan cep numarası ile böbrek satışı ilanı bırakmış oluyorlar.

Sanal Ortama Verilen İlan Örnekleri

KREDİ KARTI BORCU YÜZÜNDEN BÖBREĞİNİ SATIYOR
Bunların arasında yıllarca ataması olmayan öğretmenler de bulunuyor. İnternet üzerinden böbreğini satılığa çıkartan bazı kişilerin verdiği ilanlar şöyle:
“- Ben devlet memuruyum. Kredi kartları borcumu ödeyemeyince borcum katlanıp katlanıp ödenemez hale geldi. Önümde iki seçenek var. Ya dünya tatlısı 2 tane yavrumu babasız, eşimi kocasız bırakıp intihar edeceğim (ki bunu yapamam sanıyorum, çünkü onlara bu acıyı yaşatmaya, onları babasız ve eşsiz bırakmaya hakkım yok) ya da böbreğimin tekini satacağım. Böbreğim için 30 bin TL istiyorum.
- 24 yaşımdayım ve çok zor durumdayım. Kredi borcum var. Sağlıklıyım, acil böbreğimi satmam gerekiyor. İlgilenen olursa 40 bin TL.
- 5 yıldır atanamadığım için herkese borçlandım. Nişanlandım ama evlenemiyorum. Borçlarımı ödemek ve iş kurup evlenmek için 75 bin TL’ye böbreğimin tekini satıyorum.
- 3 çocuk babasıyım ancak işim olmadığı için geçinemiyorum. Böbreğimi satarak para kazanamazsam ailemle birlikte intihar edeceğim. Ben sigara ve içki kullanmayan biriyim. Parasızlık beni bitirdiği için çok değerli olan böbreğimi 150 bin TL’ye satıyorum.
- Acilen böbreğimin tekini satıyorum. 4 tane oğlum var. 200 TL olan kiramı dahi ödeyemiyorum. İşsizim başka çarem kalmadı. Yoksa oğlumla sokaklarda kalacağım. Okula bile kahvaltı yaptıramadan yolluyorum. Tek çarem böbreğimi satmaktı. Çok acilen ilgilenenlerin en kısa zamanda ulaşmalarını istiyorum. Kan grubum 0 Rh (+) dır.
- 40 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum yoktur. Fiyatı, 20 bin TL. Sahibinden satılık az kullanılmış böbrek.”
Böbrek Satışı



64 yorum:

Adım Serkan İnanılmaz derecede borca battım. Nefes alamıyorum. Hiç bir carem kalmadı böbreğimi ve karaciğer iliğimi satmaktan başka.Böbreğimin tekini satıyorum. A rh + kan grubum. sigara, içki kullanmıyorum. İlgilenen kişilerin mail atıp benimle temasa geçmelerini rica ediyorum.

reelstory@hotmail.com

Kan : 0 Rh (-) Negatif
Doğum Tarihi : 1981
Yer : İstanbul
Cinsiyet : Erkek
Sağlık durumu: Sağlık problemim yok. Geçirdiğim ameliyat yok.
İrtibat: sonsans2012@hotmail.com
Not: E-Mail adresinden gelen mesajlarınız doğrultusunda,irtibata geçilir. !! COK ACIL !!

kan aeraş pozitif böbreğimi satıcam 80 binlira 5377842162

65000 tl paraya ihtiyacım var.gerekirse böbreğimi verebilirim kan gurubum b+ hatta çocuklarımın geleceğini garanti altına alacak meblayı odeyene tüm organlarımı verebilirim. yada borç verene ayda 1500 tl geri ödeyebilirim.
mail: herpes1453@outlook.com
05325535758

İyi günler, Biz dünyanın her yerine 1 yıl ila 20 yıl geri ödeme süresi dönemde% 3 gibi düşük çok az yıllık Faiz Oranları ile Özel Ticari ve Bireysel Krediler sunun. Biz 100.000.000,00 TL'ye 5.000 TL aralığında kredi veriyoruz. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı önceliğimiz, size nasıl bir okunaklı Kredi Alacakliya almak için endişe geceleri uykularım musun? Hızlı parmağınızı çivi ısırma musunuz? Bunun yerine kendinizi dayak, şimdi Kredi Çözüm Şirketi Sayın Wilson Jones başvurun Kötü Kredi Geçmişi durdurmaya yardımcı Kredi uzmanları, Misyonumuz bir kazan çözüm bulmak için. İlgilendiği Kişiler E-posta yoluyla bana başvurmalısınız: Lender`s Adı: Mr: Wilson Jones Lender`s E-posta: creditsolutioncompany@gmail.com

İsmim i Organ Cerrahisi uzmanı değilim, Irrua Uzmanı Hastanesi Dr. Wilson Smith ve biz satın alma ile uğraşmak durumunda satmak istiyorum, ve biz Nijerya, ABD ve Malezya bulunan insan, ama bizim merkez organ Nijerya'da. Eğer satış ilgileniyor iseniz Böbrek bize geri almak için bu yüzden bu daha devam edin edebilirsiniz çekinmeyiniz. Eğer böbrek satmaya hazır olmadığını ve bu bizim e-posta olduğunu.

irruaspecialisthospital@gmail.com

MERHABA
Acil olarak para için böbrek verebilecek 3 kişiye ihtiyaç duyacak mı?
Böbrekinizi şimdi satmaya hazırsanız.
Böbrekinize iyi bir miktar sunacak 450,000 00 $
Bugün e-posta ile bize ulaşın (dr.tysonhospital@gmail.com)

Selamlar.
Dr Tyson Charles avcısı.

Merhaba
Benim adım, Birleşik Krallık, Dünya Sağlık Örgütü'nden Dr. Walter, hastanemize dünya sağlık örgütü ile bağlantılı olarak, bir ruh kazanmak ve bir tazminat almak için gönüllü olacak kişileri tanımak için dünyayı dolaşıyor. Kan bağışı yapan kişi $ 20,000 ve böbrek bağışçısı her biri 180.000 $ 'dır. SAĞLIK KURULUŞU bu kampanyayı 5000000000 dolar tutarında desteklemektedir. Donörün niyetli olması temas kurmalıdır; drwalterhospital@gmail.com

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanın bir fırsat, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir anlaşma garantisi, her şey kanunen kurbanlar böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Acil olarak sadece 13 kişiye böbrek verenlere ihtiyaç duyduğumuz için, böbrek vericisine, (sözleşme imzalamak için tüm seyahat masraflarında 450.000 dolar ödemeye hazır olanlar), böbreki acil olarak hastanemize satıp bağışta bulunanlara merhaba.
Sadece% 100 sağlıklı kişiler sadece sağlıklıdır.
Talep başvurunuzu hastane doktoruna yazın: e-posta: carolbobrekhastanesi@Gmail.com veya (carolbobrekhastanesi@gmail.com)
Hemen temasa geçileceksin
Not: kimliği olan ve seyahat etmeye hazır yasal vatandaşlar

Doktor R caroline.

Acil kredi teması ericfinancee@gmail.com veya web sitemizi https://ericfinancee.wixsite.com/ericfinance

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve böylelikle onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler. Eğer bir bağışçı olmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir işlemde bulunmanızı garanti ediyoruz, her şey kanunen bağış yapan böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Iyi haber: Saglikli misiniz ve böbrek satma firsati ariyor musunuz, burada sans ve miktar verici basina 450.000 $ 'dur (killionkidneyhospital@gmail.com)
Killion Hastanesi Böbrek Enstitüsü (KHKI), Rash Behari Caddesi, Kolkata, böbrek bakimi için en iyi tibbi merkezdir. Su anda gerçek böbrek bagislari ariyoruz. Gerçek bagisçilar lütfen hastanenin hastane doktoruyla irtibata geçmelidir. E-posta: killionkidneyhospital@gmail.com veya +19292009234 numarali telefonu arayin

Lütfen dikkat,

Bu, genel halki bilgilendirmek için Saglikli ve% 100 ciddi olan Bay veya Bayan
Böbreklerine bagista bulunmak acilen Dr. Dr.
Guray Dogan Sesçuk, Cerrahi Hastanesinde Nefrologum ..
Böbrek nakli için burada olan bir sürü hastamiz oldugu için. Dir-dir
Nedeniyle böbrekinizi para için bagista bulunma firsati ariyorsaniz
Mali bozulma, Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakilde uzmanlasmistir.
Ve diger organ tedavileri için de, böbreklerin satin alinmasi ve nakli ile ilgileniyoruz
Yasayan ve saglikli bir donörle birlikte. Böbreklerimiz için 500,000.00 USD teklif ediyor,
Böbrek bagisiyla ilgileniyorsaniz veya ilgileniyorsaniz lütfen tereddüt etmeyin
E-posta ile bize ulasin: (drdogankidneyhospital@gmail.com)

Saygilarimla ...
Dr.Guray Dogan Sescuk
drdogankidneyhospital@gmail.com
Dr.Güray Dogan Sesçuk Cerrahi Hastanesi
drdogankidneyhospital@gmail.com


Böbrekinizi para karşılığında satmak istiyor musunuz? Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavileri konusunda uzmanlaşmış olup, pasaportlu veya pasaportsuz O + ve, A + ve ve B + böbrek vericilerine acilen ihtiyaç duyulacaktır ve size 850,000.00US $ tutarında yakışıklı bir miktar sunacağız. Herhangi bir ilgili kişi e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: korlebuteachinghospital33@gmail.com veya WhatsApp +2349066961990



Böbrekinizi para karşılığında satmak istiyor musunuz?

Hepinizi iyi günler, bunu sadece arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorum, çünkü şimdi çok mutluyum, nihayetinde herhangi bir krediye ihtiyacınız varsa, o zaman bu e-postayla kendisiyle irtibat kurabilirsiniz: creditkredi@hotmail.com

Böbrekinizi para karşılığında satmak istiyor musunuz? Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavileri konusunda uzmanlaşmış, pasaportlu ya da pasaportsuz O + ve, A + ve ve B + böbrek vericilerine acilen ihtiyaç duyulacak ve size 850.000 Pound'luk yakışıklı bir miktar sunacağız. Herhangi bir ilgili kişi e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: korlebuteachinghospital33@gmail.com veya WhatsApp +2349066961990

Herkese merhaba, adım adım Bayan Juliet Quin. Kanada'da yaşıyorum, böbrek nakli yaptı ve başarılı bir şekilde ödedim ve bugün mutlu bir kadın mıyım? ve ben aileme kötü durumdan kurtardığım her Doktor'un hastaneye donör arayan herkese danışacağını söyledim İlk başta güven ve güven yüzünden korktum, ancak onların garantisi için güven verdiler, para ihtiyacı duydu ve ben 3 çocuklu tek bir anneyim, $ 450,000.00 dolar tutarında bir böbrek bağışı yapmaya karar verdim. Bu dürüst ve Tanrı'dan korkan adam doktor Kemery scott (hospitalsaopaulo.org@gmail.com) ile tanıştım. 450.000 $ Kanada Doları için hastanelerinde başarılı bir böbrek vericisi olarak bana yardım edersen, o da benim gibi başarılı bir donör olmaya hazırsanız, o sadece Doktordan kemery scott ile temasa geçecek ve bugün benim gibi sevineceksiniz. ve doktor talimatlarına devam ederken hala normal bir hayatım var. lütfen onunla iletişime geçin ve kendisine bir çok bağışa ihtiyaç duyan Bayan Juliet Quin olduğunuzu söyleyin. Kemery scott'a e-posta yoluyla ulaşın: hospitalsaopaulo.org@gmail.com

(Hospitalsaopaulo.org@gmail.com)

Bir böbrek satın almak istiyor musunuz yoksa bir böbrek satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sensin
Böbrekinizi para karşılığında satma fırsatı arıyor
Mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
Yapın, sonra bugün bize ulaşın, size iyi teklifler sunacağız
Böbrekiniz için para miktarı. Benim adım Doktor GERD
GERD Kliniğinde bir Nefrolog'um. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve biz de
İle böbreklerin alımı ve nakli
Karşılık verici donör
Hindistan, Türkiye, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, Asya'da bulunmaktadırlar.
Böbrekleri satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen
E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
E-posta: doctorgerdclinic@gmail.com

İçtenlikle
DR GERD

Merhaba darı, Günümüzde sağlıklı mısınız, böbrek bağışına hazır olduğunuzu biliyorsanız (birincil masraflarla 500.000 dolar ödersiniz), hayatınızı kurtararak maddi hayatınızı değiştirmek ister misiniz, bağış yapın ve bağış yapın. Acilen 17 böbrek bağışı için acilen böbrek hastanemize acele ediyoruz.
Talebinizi doktorunuza yazın: doktoryekterkidneytransplant@gmail.com
Değil: ameliyat için seyahat etmeye hazır ve sadece sağlıklı insanlar

Hasan Yekter.
doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Herkese merhaba, iyi bir sağlığınız var mı, eğer bir böbrek vericisi olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 500.000 dolar ödeyerek) satıp bağışta bulunursanız, hayatınızı koruyarak mali hayatınızı değiştirmek ister misiniz? biz sadece 17 kişi böbrek donör ihtiyacı olan acil olarak bizim hastaneye böbrek urgently.doktoryekterkidneytransplant@gmail.com
İsteğinizi doktora yazınız: hemen sizinle iletişime geçeceksiniz.
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Hassan yekter.doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Herkese merhaba.


Adım Adam Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenolog'um. Hastanemiz, Böbrek Cerrahisi'nde uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda, karşılık gelen bir verici ile birlikte, böbreklerin satın alınması ve transplantasyonu ile de ilgilenmekteyiz. Biz Dubai, Türkiye, ABD, Malezya bulunmaktadır. Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Saygılarımla



Dr Kate Adams

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreklerini acil olarak hastaneme sat.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Böbreğinizi 800.000 ABD $ satmak ister misiniz? Sensin
Paranızı para için satmak için bir fırsat arıyoruz
Mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
Yapın, bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için para miktarı. Benim adım Doktor UMAR
UMAR Kliniğinde nefrologum. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisinde uzmanlaştık ve tedavi ediyoruz.
Böbreklerin satın alınması ve transplantasyonu
Karşılık gelen donör
Biz Hindistan, Türkiye, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt'te bulunmaktadır
Böbrekleri satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Email: doctorumarclinic@gmail.com

İçtenlikle
DR UMAR.

Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

Doktor Hassan Yekter.
doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Merhaba, şu anda acilen bir böbrek vericisine ihtiyacımız var.
tutar: 220.000,00 $.
geçerli bir belge ile başvurunuz.
lütfen bu yazıyı görür görmez uygulayın.

Bu hikaye% 100 doğrudur, bizimle iletişime geçin ve gerçek hakkında daha fazla bilgi edinin:
SOUTHAMPTON -
Evre 5 böbrek yetmezliği olan bir Southampton kadından, donörün korkunç ihtiyacı var.
Gelecek ay 67 yaşında olan Phyllis Katz, Temmuz 2017'den bu yana haftada üç gün diyaliz geçirdi. Ekim 2016'da yorucu bir hastanede kaldıktan sonra iki böbreğinde yüzde 15'in altında işlevsellik kaldı. Doktorlar zamanının tükeniyor olduğunu söylüyor. Çünkü böbrek almak altı yıla kadar uzayabilir. Ve Katz yalnız değil - ülke genelinde tahmini 90.000 kişi böbrek için bir bekleme listesinde.
Ailesi uyum nedenlerinden ötürü böbreklerini bağışlayamadığı için halka ulaşıyor. Potansiyel bir bağışçı olarak taranmak isteyen herkes, 631-444-6944 numaralı telefondan Stony Brook Transplant Ofisi ile irtibata geçebilir. Bu e-posta adresinden bize ulaşın: Bu e-posta adresinden bize ulaşın: prof.johankidney@consultant.com

Aninda çevrimiçi kredi, bugün% 100 güvenli / garantisi bana e-posta. Privateloaninvestment@hotmail.com whatsapp'da beni ekle +917338386140

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Herkese merhaba.


Adım Adam Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenolog'um. Hastanemiz, Böbrek Cerrahisi'nde uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda, karşılık gelen bir verici ile birlikte, böbreklerin satın alınması ve transplantasyonu ile de ilgilenmekteyiz. Biz Dubai, Türkiye, ABD, Malezya bulunmaktadır. Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Saygılarımla



Dr Kate Adams



Telefon Numarası: +2348146161694

Böbreğinizi 800.000 USD karşılığında satmak mı istiyorsunuz? Sensin
Paranızı para için satmak için bir fırsat arıyoruz
Mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
Yapın, bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için para miktarı. Benim adım Doktor UMAR
UMAR Kliniğinde nefrologum. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisinde uzmanlaştık ve tedavi ediyoruz.
Böbreklerin satın alınması ve transplantasyonu
Karşılık gelen donör
Biz Hindistan, Fransa, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt'te bulunmaktadır
Böbrekleri satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Email: doctorumarclinic@gmail.com

İçtenlikle
DR UMAR.

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

Doktor Hassan Yekter.
doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Bu benim hakkımda gerçek bir hayat hikayesi olan narayana hastanesinde Bayan marie ve Dr.Raj, paramdan bir böbreğimi verdim ve nakil gerçekleşmeden birkaç gün önce bana 190.000,00 usd para verdim. çok fakir ol ve ben yemek için zor buluyorum, ben Doktor Raj ağır bir şekilde onunla ilgilenen herhangi bir kişi söyledi bir ken Sean tarafından böbrek ona verilen tarafından telafi nasıl bir ifadenin karşısında geldi
bir deneme yapmalı ve tanıklık etmeye geri dönmeli, e-postayı (narayanahealthcare.in@gmail.com) olarak kopyaladım ve üç saatten az bir sürede e-postayla gönderdim. Doktordan bir cevap aldım ve pazarlık ettik ve cesur bir adım attım gerekli tüm anlaşmalar, birkaç gün içinde hem ikimiz tarafından hemfikir olduğumuz şekilde ödeme yaptım ve operasyon için bir tarih aldım ve herhangi bir sorun yaşamadan hastayı kurtarmak için çalıştırıldım ve bakiye paramı aldım, şimdi finansal olarak yerleşiyorum ve firma, lütfen hastaneye başvurmadan çekinmeyin (narayanahealthcare.in@gmail.com)
Benim finansal sorunum hayatta bitti ve şimdi mutluyum. RAB'I TEŞEKKÜR EDERİZ

Sevgili Beyefendi / Hanımefendi,

Böbreğini satmak istiyor musun?

  Mali yıkım nedeniyle paranızı para için satmak için bir fırsat mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, sonra bize bugün başvurun ve böbrek için size iyi bir miktar teklif edeceğiz. Benim adım Dr.Raymond. UBTH Uzman Hastanesi'nde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmıştır ve biz de karşılık gelen Donör ile Böbreklerin Alış ve Transplantasyonu ile ilgileniyoruz. İspanya, İngiltere, ABD, Malezya'da bulunmaktadır. Satış veya Böbrek Satın Alımı ile ilgileniyorsanız, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin: (drkennethraymond@outlook.com veya Adamfred24@gmail.com) +2348130183131 numaralı telefondan bizi arayabilir veya arayabilirsin

Merhaba, şimdi acil donörlere ihtiyacımız var.
sperm, yumurta, böbrek, karaciğer donörü olmaya hazırsanız veya böbrek almak istiyorsanız hemen hastaneye başvurun: Drellahospital@gmail.com
Bu, satmak / satın almak ve böbrek bağışlamak için doğru yerdir

Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

DR. LUCAS BÖBREK SATıN ALAN EN IYI HASTANE.
BUGÜN UYGULA VE PARANı AL.
Biz yeterli kişi yaş 18 ila 45 yıl için makul bir ücret karşılığında bir böbrek bağış isteyen gerekir. Herhangi bir ilgili kişi daha fazla işlem için mümkün olan en kısa sürede irtibata geçebilirsiniz. Daha fazla bilgi Için lütfen e-posta: (lucasgrantfirm@gmail.com) 0R Webs: https://doctorlucashospital.webs.com/

Adı: Dr Lucas
Hastane adı: Lucas Grant Hospital
E-posta: lucasgrantfirm@gmail.com
Webs: https://doctorlucashospital.webs.com/

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Kredilerimiz azami güvenlik için sigortalıdır, önceliğimizdir, Öncü hedefimiz, hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır. Programımız, ihtiyacınız olan her şeyi anında almanın en hızlı yoludur. Aylık giderlerinizin üzerindeki baskıyı hafifletmek için ödemelerinizi azaltın. Tatilden, eğitime ve benzersiz satın alımlara kadar her türlü amaç için kullanabileceğiniz esneklik kazanın. İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bize ulaşmalıdır: BBM INVITE: {D8980E0B} Sadece WhatsApp :: {33753893351}
Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

   Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için düşük faiz oranlı Ev Yeniden Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
Yalnızca WhatsApp :: {33753893351}
Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Hayırlı günler herkeze 28 yaşındayım böbrek veya karaciğer bağışlaya bilirim detaylı bilgi içim zzxgkmxzz@gmail.com hesabımdan bana ulaşabilirsiniz

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Lütfen dikkat,


Bu genel halkı bilgilendirmektir Sağlıklı ve% 100 ciddi Bay veya Bayan.

Dr. Bagistas'ın acilen böbrekleri olması gerekiyor. Dr.

Guray Doğan Sesçuk, Cerrahi Hastanesinde Nefroloji Uzmanı ..

Böbrek nakli için bir sürü hasta var. DR-d

Böbrekleriniz için bir bağış yapmak için bir fırsat arıyorsanız para

Mali bozulma, Hastaneye yatırılmamış Böbrek Cerrahisi / Acil uzman.

Ve diğer organ prosedürleri için, böbrekleri alıp taşımakla ilgileniyoruz

Yaşayan ve sağlıklı bir bağışçı ile. Böbreklerimiz 500.000,00 USD,

Böbrek bağışı ile ilgileniyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin.

+971508274563 numaralı telefondan veya e-posta ile bize ulaşın: (drdogankidneyhospital@gmail.com)


Saygılarımla ...

Dr.Guray Dogan Sescuk

Drdogankidneyhospital@gmail.com

Güray Doğan Sesçuk Cerrahi Hastanesi

Drdogankidneyhospital@gmail.com



Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

*% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
* Nakitsiz Girişimci Sigortası
* Para için garanti

Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçin: 1 (515) 293-5520

Günaydın efendim / Madam.
  İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
Böbrek satın almak ve böbrek satmakla ilgileniyorsanız, hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçıları ile çalışmak, lütfen bizimle iletişime geçin, böylelikle hastamıza böbrek bağışı için bir eş olup olmadığınızı onaylayabiliriz. verici.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com veya whatsapp adresinden bize ulaşın: +1(515)293-5520

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

En az 10.000,00 $ ila en fazla 10.000.000,00 $ arasında değişen krediler sunmak için buradayız. milyar benzer şekilde Malezya'dan iseniz, yukarıda belirtilmeyen diğer para birimlerinde de uygulayabileceğiniz en az Rm30k ve Rm850k minimum kredi için başvurabilirsiniz, tüm finansal giderlerinizi bir oranda karşılamak için ihtiyacınız olan krediyi sağlamak için her zaman buradayız Bu çok düşüktür, çünkü bunu yıllardır yapıyoruz ve borç verenler ve borçlular için başarılı ve faydalıyız. ve Endonezya'dan Indra'dan 70 milyon Rp ile, bu yüzden lütfen çok samimi bir işlemi kaçırmayın bu müşteri <<<<< >>> >>>>

Aşağıda iletişim bilgileri

Şirket Adı: ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY

☎ ::::::::::::> + 62 822-7404-5059
W / A :::::::> + 62 822-7404-5059
e_mail ::> [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
* Ticari finansman
*Kişisel finans
*İş finansı
* İnşaat finansmanı
* İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
[10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
WhatsApp: +1 (872) 639 9724
e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
+1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun

Krediye mi ihtiyacınız var? her türlü krediyi %3 faiz oranıyla sunuyoruz. İlgileniyorsanız, daha fazla bilgi için bugün e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin. E-posta : protonloan2020@hotmail.com Mobil/Whatsapp : +1 (204) 410-2623

Mali asistan ihtiyacı olan kişilere %3 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bu firma ile kredi alabilmek için ihtiyacınız olan kredi tutarını ve krediyi ne zaman geri ödeyebileceğinizi söyleyebilirsiniz. bu yüzden ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki ayrıntılarla bizimle iletişime geçin. E-posta : quickloan2020@hotmail.com veya WHATSAPP +1 (812) 266-9901

Her türlü amaç için Kredi veriyoruz. Minimum 5.000,00 ila 10 milyon arasında ve %3'lük düşük bir faiz oranıyla, Kredi Vadesi: İhtiyacınız olan kredi miktarına bağlı olarak maksimum 25 yıl sunuyoruz. müşterilerin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bu kredi işlemi ciddi müşteriler için %100 garantilidir. Kredi hakkında daha fazla bilgi için lütfen bize E-posta yoluyla ulaşın: quickloan2020@hotmail.com VEYA WHATSAPP +1 (812) 266-9901

Herkese merhaba.

Benim adım Dr Kate Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda canlı ve ilgili donör ile böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Naber. +234 8146161694

Saygılarımla

Doktor Kate Adams

Herkese merhaba.

Benim adım Dr Kate Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda canlı ve ilgili donör ile böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Naber. +234 8146161694

Saygılarımla..

Doktor Kate Adams...

Herkese merhaba.

Benim adım Dr Kate Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda canlı ve ilgili donör ile böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Naber. +234 8146161694..

Saygılarımla

Doktor Kate Adams..

Herkese merhaba.

Benim adım Dr Kate Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda canlı ve ilgili donör ile böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Naber. +234 8146161694..

Saygılarımla..

Doktor Kate Adams.

Para için böbreğinizi almak mı satmak mı istiyorsunuz? Çünkü FORTIS HASTANESİ acilen O+ve B+ve ve A+ve böbrek bağışçılarına ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle, sağlıklı olan hem erkek hem de kadın için bunu bağışlamak veya satmak veya satın almak isteyen varsa, size (Rs 12 CRORE) gibi iyi miktarda para sunmaya hazırız (Rs 6 CRORE) içine yatıracağız. İşlemden sonra Hesabınıza yarım ödeme olarak (6 CRORE Rs) Bakiyeniz olacak, ilgilenen varsa lütfen iletişime geçin: daha fazla bilgi için: aracılığıyla.fortishospital123@outlook.com veya Whatsapp aracılığıyla whatsapp +17013531601

Yorum Gönder