22 Mart 2012 Perşembe

İşsizlik Maaşı Yeni Düzenleme

İşsizlik Maaşı Yeni Düzenleme 

Habertürk de yayınlanan İşsizlik Maaşı Artıyor haberleri üzerine Çoğu haber ekibi bu olayı sitesinde yayınladı . Milliyet , Vatan gibi gazeteler anında haberi sitelerine eklerken bu olayın tamamen fiyasko olduğu ortaya çıktı.Habertürk de yayınlanan İşsizlik Maaşı Artıyor haberinde İşsizlik Maaşı 670 liradan 1.256 liraya çıkacak ve şu an en fazla 10 ay ödenen maaş 16 aya yükselecek denilmişti.
Tamamen yalandan ibaret olan bu haberin esas gerçeği ise İşsizlik Maaşının düşmesi olmasıydı.İşsizlik Maaşı düşücek ve tek artı olarak verilecek paranın süresinin artması  anlaşmalarda karara bağlanmıştır.
Şu anda İşsizlik Maaşı Düzenlemeleri konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz paylaşımları yorum bölümünden diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.
İyi günler Videoizletin




3 yorum:

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışında bulunmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
Böbrek satın almak ve böbrek satmakla ilgileniyorsanız, hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçıları ile çalışmak, lütfen bizimle iletişime geçin, böylelikle hastamıza böbrek bağışı için bir eş olup olmadığınızı onaylayabiliriz. verici.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com veya whatsapp adresinden bize ulaşın: +1(515)293-5520

Yorum Gönder