29 Ağustos 2012 Çarşamba

Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı İzle






FENERBAHÇE SPARTAK MOSKOVA MAÇI CANLI İZLE

Süper kupayı Galatasaraya kaptıran Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için kritik bir virajda. Geçen sezon yaşanan şike skandalı dolayısı ile Fenerbahçeden apar topar transfer olan Emenike'nin formasını giydiği Moscova ekibi kadrosunda Emenikenin dışında da yıldız isimler barındırıyor. İlk maçını deplasmanda oynayan Fenerbahçe'de ise oyuncuların formsuzluğu Aykut hocayı düşündürüyor. Rus Liginin Süper Ligden daha önce başlaması nedeni ile daha formda olan Spartak ilk maç öncesi favori. Biz de sitemizden sizlerin maçı izlemesi için maç saatinde linkleri yayınlayacağız. Ayrıca maçtan sonra maçın özetini de sitemizde bulabilirsiniz.

Bu konuya ulaşmak için Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı İzle,  Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı Golleri,  Fenerbahçe Spartak Moscova Maçı Özet Görüntüler yazmanız yeter.

26 Ağustos 2012 Pazar

Beşiktaş Galatasaray Maçı İzle



NOT: MAÇI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN LİNKLERİ SIRASIYLA DENEYİNİZ.

BJK - GS MAÇI KANAL 2, KANAL 3 ve KANAL 5 TE. İYİ SEYİRLER.


Ligde zor günler geçireceğe benzeyen Beşiktaş güçlü rakibi Galatasarayı İnönüde ağırlıyor. Yaşanan sakatlıklar, maddi sıkıntılar Beşiktaşın en büyük sorunları. Galatasaray ise daha güçlü daha avantajlı. Ezeli iki rakibin mücadelesini sitemizde yayınlayacağız.


Bu konuya ulaşmak için Beşiktaş Galatasaray Maçı Canlı İzle, Beşiktaş Galatasaray Maçı Özet Görüntüler, Beşiktaş Galatasaray Maçı Golleri yazın.

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı İzle



FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR MAÇI İZLE

NOT: MAÇI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN LİNKLERİ DENEYİNİZ..


MAÇ KANAL 2 VE KANAL 3 TE YAYINLANMAKTADIR.. İYİ SEYİRLER

Süper Ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor  ile şampiyonluk adaylarından olan Fenerbahçe İstanbulda karşı karşıya geliyor. Hafta içinde bilet fiyatlarının aşırı yüksek olmasına isyan eden taraftarlar bilet fiyatlarının karşılıklı görüşmeler sonucu düşürülmesi ile tribünlere hücum etti. Yeni transferleri ile güçlü bir kadro kuran Fenerbahçede hedef lige iyi bir başlangıç yapmak. Krasiç, Mehmet Topal, Kuyt gibi yıldız oyuncular bu maçla ligde ilk kez görev alacaklar. Bunun yanında Volkanın kupa maçında yaşanan sakatlığı ve Mert Günok'un formsuzluğu Fenerbahçeli taraftarları Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesi öncesi korkutuyor. 25 Ağustos cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Biz de videoizletin ekibi olarak sizlere bu maçın linklerini maç saatinde vererek canlı olarak izlemenizi sağlayacağız. Ayrıca maçtan sonra özet görüntüler de sitemizde olacak.

Süper Lig Maçlarını Canlı İzle


Süper Lig Maçlarını Canlı İzle


NOT: MAÇLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN LİNKLERİ SIRASI İLE DENEYİNİZ.

SİVASSPOR - MERSİN İDMAN YURDU ---------------   1. Kanal
ORDUSPOR - ESKİŞEHİRSPOR                ---------------   2.Kanal
 

 

Süper Ligde oynanan tüm maçları videoizletin farkı ile sizlere ulaştırıyoruz. Liglerin başlamasıyla futbolseverlerin maçları izleyebilmesi için site olarak biz de çalışmalara başladık. Lig Tv üyeliği olmayan futbolseverler maçlara her hafta güncellenen linklerimizden ulaşabilir.


Bu konuya ulaşmak için arama motorlarına Süper Lig Maçları Canlı İzle, Süper Lig Maçları Özet Görüntüler, Süper Lig Maçları Goller yazmanız yeterlidir.

19 Ağustos 2012 Pazar

İBB Beşiktaş Maçı İzle


İBB Beşiktaş Maçı Canlı İzle

Not: Yayını izleyebilmek için  çıkan linkleri sırası ile deneyiniz.


Sezona sıkıntılarla giren Beşiktaş güçlü ekip İBB karşısında. Fenerbahçe ve Trabzonsporun yaşadığı puan kayıplarından sonra bu maçta alacağı 3 puanın daha değerli hale geldiğini belirten teknik direktör Samet Aybaba sahaya hücum ağırlıklı bir kadro süreceğini söyledi. Yaşanan mali sıkıntılara rağman şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağını söyleyen yıldız oyuncu Fernandes ise maça hazır.


Bu konuya arama motorlarına İBB Beşiktaş Maçı Özet Görüntüler, İBB Beşiktaş Maçı Golleri İzle, İBB Beşiktaş Maçı Canlı izle yazarak ulaşabilirsiniz.










MAÇI İZLEYEN ARKADAŞLAR HANGİ LİNKLERİN ÇALIŞTIĞINI DİĞER ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA YORUM BÖLÜMÜNE YAZARLARSA MEMNUN OLURUZ.

17 Ağustos 2012 Cuma

Frikik Veren Ünlüler 2012



Ünlülerin frikikleri İzlemek için tıklayınız
Yazın gelmesi ile  dizilerin sezon finaline girmesi ile ünlülerin tatile kaçması magazin dergilerini harekete geçirdi.Kameralara Ters ışık frikikleri veren , giydikleri kısa kıyafetler ile otururken verilen frikikler bi hayli arttı.Çekilen fotoğraflar ise olayın ne derecede büyük olduğunun kanıtı.İşte o birkaç fotoğraf ve video.


Maria Sharapova


Maria Sharapova


Şu anda Ünlülerin Frikikleri İzle konusunu görüntülüyorsunuz.Beğendiğiniz paylaşımları yorum bölümünden diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirisiniz.


Bu konuya ulaşmak için arama motorlarına Frikik Veren Ünlüler, Ünlülerden Ters Işık Frikikleri, Türk Ünlü Frikikleri İzle, Frikikler iç çamaşırsız, Hadise Frikikleri yazarak ulaşabilirsiniz.

ÜNLÜLERDEN FRİKİK VİDEOLARI














2012 YGS LYS Ek Yerleştirme Kontenjan Kılavuzu


2012 YGS LYS Ek Yerleştirme Kontenjan Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak



2012 YGS-LYS Sınavının açıklanmasının ardından  birçok üniversite adayı emeğinin karşılığını aldı.Kimisi çok çalıştı ancak bazı etkenlerden dolayı istediği puana ulaşamadı .Ancak hiç bir şey için geç değil.2012 Ek Yerleştirme Kılavuzuna göre seçimleri yapabileceksiniz.
Peki ÖSYM ek kontenjan kılavuzunu ne zaman yayınlayacak?
Bu soru çoğu Üniversite ye aday öğrencinin aklındaki tek soru.Sınav döneminden daha meşakkatli geçen Tercih dönemi ve sonuçları öğrencileri bunalıma sokacak güçte.

Ösym bu konuda gerekli açıklamayı yapmadı ancak geçen yılları baz aldığımızda Genel olarak ağustos ayında açıklanan sonuçlar, Ekim ayında da Ösym Ek Yerleştirme Kılavuzu yayınlanmış ve 1 hafta sonra tercih sonuçları açıklanmış

2012 Ek Yerleştirme Kontenjan Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak



Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon 2012-2013


MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ SEZON FRAGMANI İZLE

2011 yılında
 önce Burak Özçiviti kadrosuna katan ekranların reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl şimdi de genç kızların sevgilisi Mehmet Günsuru kadrosuna kattı. Bu 2 yakışıklı oyuncuyla yeni sezonla genç kızların diziye büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Mehmet Günsur dizide Şehzade Mustafayı canlandıracak.

2012 yılında ise reyting rekortmeni dizi kadrosuna Ezel dizisinden de tanına Ramiz Dayı karakterini canlandıran Tuncel Kurtiz'i kattı. Bununla da yetinmeyen yapımcılar Cansu Dereyi de alarak büyük sükse yaptı. Hayranları tarafında merakla beklenen dizi yeni sezonda da çok hareketli geçeceğe benziyor.


Muhteşem Yüzyılda Yeni Sezonda Neler Olacak?

Bu konuya arama motorlarına Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak, Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon İzle,Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm HD İzle yazarak ulaşabilirsiniz.

Sinem Kobal Fotoğrafları


Sinem Kobal Kimdir?




14 Ağustos 1987 yılında İstanbulda doğdu ama aslen Rizelidir. Çocukluk yıllarında bale eğitimi almıştır. Dormen Tiyatro okulunda oyunculuk eğitimi alarak 13 yaşındayken dadı dizisi ile ekranlara çıkmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur. atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Çocuklar bu diziye oldukça ilgi göstermiş olmasına rağmen aptalca bir dizi olduğu gerçeğini değiştirmez diyerek kendi oynadığı diziyi yerin dibine sokmuştur. Arda Turanla yaşadığı aşk ile sık sık gündeme gelen Kobal Star da yayınlanan Küçük Sırlar adlı dizide Su rolünü oynamıştır. Güzel fiziği ve çekiciliği ile gençlerin hayallerini süsleyen Sinemin görmediğiniz fotoğraflarını yayınlıyoruz.


SİNEM KOBAL'IN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARI



Bu konuya arama motorlarına Sinem Kobal Frikikleri, Sinel Kobal Video, Selena Dizisi İzle, Ünlülerden Frikikler 2012 yazarak ulaşabilirsiniz.

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Canlı İzle



Galatasaray Kasımpaşa Maçı Özet Görüntüler

20 Ağustos 2012

NOT: MAÇI İZLEYEBİLMEK İÇİN REKLAMLARA TIKLADIKTAN SONRA AÇILAN LİNKLERİ SIRASI İLE DENEYİNİZ.


Süper Kupayı ezeli rakibi Fenerbahçenin elinden alan moralli Galatasaray ligin yeni takımı Kasımpaşa ile karşılaşıyor. TT Arenada oynanacak mücadele öncesinde Galatasarayda önemli bir eksik bulunmuyor. Dolu tribünler önünde bol gollü bir maç olması beklenen mücadelede Galatasaray mutlak favori. Kadrosunu bu sene Amrabat, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop gibi yıldızlarla daha da güçlendiren GS lige başlarken şampiyonluğun en büyük favorisi durumunda. 20 Ağustos Pazartesi günü oynanacak olan mücadeleyi maç saatinde vereceğimiz linklerle sizlerin canlı olarak izlemesini sağlayacağız.

GALATASARAY ELAZIĞSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ






Bu konuya ulaşmak için arama motorlarına Galatasaray Kasımpaşa Maçı Golleri, Galatasaray Kasımpaşa Maçı Özet Görüntüler, Galatasaray Kasımpaşa Maçı Canlı İzle yazarak ulaşabilirsiniz.

Elazığspor Fenerbahçe Maçı İzle


Elazığspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle
18 Ağustos 2012
Süper Lige yeni çıkan Elazığspor ile şampiyonluk adaylarından olan Fenerbahçe İzmirde karşı karşıya geliyor. Hafta içinde bilet fiyatlarının aşırı yüksek olmasına isyan eden taraftarlar bilet fiyatlarının karşılıklı görüşmeler sonucu düşürülmesi ile tribünlere hücum etti. Yeni transferleri ile güçlü bir kadro kuran Fenerbahçede hedef lige iyi bir başlangıç yapmak. Krasiç, Mehmet Topal, Kuyt gibi yıldız oyuncular bu maçla ligde ilk kez görev alacaklar. Bunun yanında Volkanın kupa maçında yaşanan sakatlığı ve Mert Günok'un formsuzluğu Fenerbahçeli taraftarları Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesi öncesi korkutuyor. 18 Ağustos cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak.  Biz de videoizletin ekibi olarak sizlere bu maçın linklerini maç saatinde vererek canlı olarak izlemenizi sağlayacağız. Ayrıca maçtan sonra özet görüntüler de sitemizde olacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI ÖZET GÖRÜNTÜLER





Bu konuya ulaşmak için arama motorlarına Elazığspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle, Elazığspor Fenerbahçe Maçı Özet Görüntüler, Elazığspor Fenerbahçe Maçının Golleri İzle yazarak ulaşabilirsiniz.

12 Ağustos 2012 Pazar

Hilal Cebeci Twitter Fotoğrafları


3 Temmuz 1976 da İstanbul'da dünyaya gelen Hilal Cebeci son zamanlarda twitterda yayınladığı fotoğraflarla Türkiye'de gündeme oturdu."Köylü Güzeli" ismini verdiği ilk albümününü 1999 yılında çıkaran Cebeci'nin bu albümü Kral Tv Müzik Ödülleri kapsamında "Yılın en iyi çıkış yapan bayan şarkıcısı" ödülünü kazanmıştır.Doğuşla birliktelik yaşayan Cebeci bir dönem tesettüre girmiş olmasına rağmen bu kararından çabuk vazgeçmiş ve Türkiye'de açan meşhur olur tezini ispatlamaya yönelik çalışmalar yapmaya başlamıştır.Panpiş adını verdiği Twitter daki takipçileri 130.000 i aşmış bulunmaktadır.Hilal Cebeci panpişleriyle daha adından çok söz ettireceğe benziyor.







Bu konuya arama motorlarına Hilal Cebeci Twitter, Hilal Cebeci Panpiş, Hilal Cebeci Çıplak, Hilal Cebeci İpe İpe Şarkısı Dinle, Hilal Cebeci Fotoğrafları yazarak ulaşabilirsiniz.

Facebook Eski Görünüme Döndürme

Facebook yeni bir görünüme geçti. Zaman tüneli olarak adlandırılan bu görününmden kimse memnun değil neredeyse. Zaman tüneline geçen kullanıcılar tekrar eski görünüme de geçemiyor ve bu şekilde kullanmak zorunda kalıyor. Bu görünümden memnun değilseniz siz de yorum bölümüne mail adresinizi yazın ve size göndereceğimiz kodları girerek eski haline döndürün Face adresinizi. Facebook Eski Görünüme Döndürme,Facebook Oyun Hileleri,Facebook Tavla Oyna,Facebook Poker Hileleri,Facebook Farmville Hileleri konularınıda görüntüleyiniz.

Spartak Moscova Fenerbahçe Maçı İzle


Spartak Moscowa Fenerbahçe Maçı İzle


NOT: ÖZETİ İZLEMEK İÇİN SAĞDAKİ REKLAMA TIKLAYINIZ. HEMEN ARDINDAN ÖZET AÇILACAKTIR


Süper kupayı Galatasaraya kaptıran Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için kritik bir virajda. Geçen sezon yaşanan şike skandalı dolayısı ile Fenerbahçeden apar topar transfer olan Emenike'nin formasını giydiği Moscova ekibi kadrosunda Emenikenin dışında da yıldız isimler barındırıyor. İlk maçını deplasmanda oynayacak Fenerbahçe'de ise oyuncuların formsuzluğu Aykut hocayı düşündürüyor. Rus Liginin Süper Ligden daha önce başlaması nedeni ile daha formda olan Spartak ilk maç öncesi favori. Biz de sitemizden sizlerin maçı izlemesi için maç saatinde linkleri yayınlayacağız. Ayrıca maçtan sonra maçın özetini de sitemizde bulabilirsiniz.




SPARTAK MOSKOVA FENERBAHÇE MAÇI GÖRÜNTÜLERİ






Bu konuya arama motorlarına Spartak Moskova Fenerbahçe Maçı İzle,Spartak Moskova Fenerbahçe Maçı Canlı İzle,Spartak Moscova Fenerbahçe Maçı Özet Görüntüler,Spartak Moscowa Fenerbahçe Maçının Golleri yazarak ulaşabilirsiniz.

10 Ağustos 2012 Cuma

Ev Baklavası Nasıl Yapılır?

Gökhan Türkmen Ayıp Ettin Dinle

Gökhan Türkmen Albümlerini Sitemizden İndirebilirsiniz.

 1983 te İstanbulda doğan Gökhan Türkmen 1997 yılından itibaren gitar çalmaya başlamıştır. Kocaeli üniversitesi endüstriyel yönetim bölümünden mezun olmuştur ve 2000'li yıllardan itibaren çeşitli mekan ve organizasyonlarda çalmaya başlamıştır. Albüm yapmadan önce de internet aleminde tanına ünlü popçu günümüzün aranan sesleri arasına girmeyi başarmıştır.










AYIP ETTİN ŞARKISI DİNLE



Bu konuya arama motorlarına Gökhan Türkmen Ayıp Ettin Dinle,Gökhan Türkmen Ayıp Ettin Şarkı Sözleri, Gökhan Türkmen Biyografisi yazarak ulaşabilirsiniz.

Arap Şükrü Unut Onu Gönlüm Sevmedin Farzet


Bursada Altıparmak Mahallesinde sazlı sözlü eğlence mekanlarının bulunduğu trafiğe kapalı sokakta mekanı bulunan Arap Şükrü kurtuluş savaşı sıralarında yaşamış savaşlarda esir düşmüş malulen emekliye ayrılıp meyhane açmıştır. Şimdilerde çocuklaru tarafından işletilen dükkanında yapılan sazlı sözlü eğlenceler ile internet aleminde fenomen haline gelmiştir. Bursada meyhane kültürünün geliştiği sokakta açtığı yemek lokantası ile ün kazanmıştır ve bu nedenle sokağa kendi adı verilmiştir daha sonraları. Şimdilerde balık lokantası olarak faaliyet göstermektedir.,

UNUT ONU GÖNLÜM SEVMEDİN FARZET ŞARKISI DİNLE




Bu konuya arama motorlarına Arap Şükrü Unut Onu Gönlüm Sevmedin Farzet Şarkısı İndir, Arap Şükrü Kimdir,Arap Şükrü Biyografisi, Arap Şükrü Ayrılacağım Şarkısı İndir yazarak ulaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2012 Perşembe

Tan Taşçı İlk Bilen Sen Ol Şarkısı Dinle

Tan İlk Bilen Sen Ol Şarkısı Dinle


Almanya doğumlu şarkıcı Tan kendi bestelerinden oluşan "Rica Ederim" adlı ilk albümünü çıkardı ve bu albümden yayınladığı slow parçalarla adını duyurdu. İki yıl süren ilk albüm promosyonunun ardından, Tan 2. albümü "Sözümü Tutamadım"ı Erol Köse imzasıyla sevenlerinin beğenisine sundu. Oldukça beğenilen bu albümden sonra Ferdi Tayfurun Yıldızlar da Kayar adlı şarkısını yeniden yorumlayan Tan 2012 yazına İlk Bilen Sen Ol şarkısı ile muhteşem bir giriş yaptı.




İLK BİLEN SEN OL ŞARKISINI DİNLE






Bu konuya arama motorlarına Tan Taşçı İlk Bilen Sen Ol Şarkısı Dinle, Tan Taşçı İlk Bilen Sen Ol Şarkı Sözleri, Tan Taşçı Kimdir, Tan Taşçı biyografisi yazarak ulaşabilirsiniz.